Logo van OleafsOleafs

Enkele jaren geleden heeft CTH het initiatief genomen voor een internationale webdienst. Deze is twee jaar geleden als proef gestart onder de naam Oleafs.com. Inmiddels heeft het concept zich bewezen.

Oleafs is een internationale evenementenkalender. Momenteel staan er evenementen op uit meer dan 10 landen. De bezoekers komen uit meer dan 40 landen. Er wordt mu hard gewerkt aan versie 2.0. Met meer evenmenten uit meer landen. De site is drietalig.

Investering

Het Oleafs-project is een kleinschalig en kosten-efficiĆ«nt project. Dat betekent dat alle investeringen vanuit CTH konden worden verzorgd. Nu is de kans om mee te doen in dit project. Om de verdere ontwikkeling te versnellen wordt momenteel gezocht naar een externe financiering. Heeft u interesse, of weet u iemand die interesse kan hebben? Neemt u gerust contact op: 06 – 53 52 45 67

Het kapitaal dat nodig is, gaat o.a. gebruikt worden voor:

  • Implementatie van het nieuwe design
  • Implementatie van de nieuwe databasestructuur
  • Professionaliseren van de vertalingen op de site
  • Uitbreiden van het aantal talen, waarin de site vindbaar is
  • Uitbreiding van de functionaliteit.

Dit is uw kans om uw naam voor eeuwig aan dit project te koppelen.

De financiering kan op diverse manieren worden vormgegeven. U mag natuurlijk geld schenken, maar het is ook mogelijk om een advertentie te plaatsen. Ook leningen en participaties zijn mogelijk. Er komen speciale pagina’s voor een ere-gallerij. Hier worden mensen en organisaties, die de ontwikkeling mogelijk maken, vermeld.

Bedenk: Het is een internationale site. Uw vermelding in de ere-gallerij wordt dus internationaal gezien! Bij donaties en schenkingen boven de 250 euro bevat de vermelding ook een link naar uw eigen website.

Voor de gouden tip is er een premie van 2,5% van het gestorte kapitaal. Dus voor elke 100 euro die via uw tip binnenkomt krijgt u 2,50 euro.