Hardware

In het verleden heeft CTH complete computernetwerken aangelegd. Ook was er een eigen computerlijn, niet alleen met verschillende PC’s, maar zelfs met eigen file-servers. Zo’n 10 jaar geleden is de verkoop van hardware gestopt. Hierdoor werd het mogelijk om internet-toepassingen tot kerntaak te promoveren.

 

Opnieuw

De laatste tijd wordt toch steeds meer gevraagd naar apparatuur. Hoewel het niet de hoofdtaak van CTH zal worden, wordt hier toch gehoor aan gegeven. Met name apparatuur die handig is bij het beheer van webshops wordt opnieuw in de prijslijst opgenomen.  U kunt hierbij denken aan apparatuur zoals barcode-scanners en labelpriinters.

 

Hardware blijft secondair

Het is al gezegd. Hardware wordt niet opnieuw de hoofdzaak binnen CTH. De nadruk blijft liggen op know-how en kennisoverdracht. Daar worden ook de nieuwe producten op ontwikkeld. Zo zal de komende tijd uitgebreid worden gewerkt aan cursusmateriaal voor de trainingen WordPress en WooCommerce. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan materiaal voor een aantal pakketten voor een specifieke doelgroep.

En natuurlijk de ontwikkeling van websites en -applicaties en het bouwen en beheren van websites en webshops.