Servicecontracten

Als u zelf niet de kennis en/of tijd hebt om uw site volledig te onderhouden, of u mist de affiniteit met websites, dan kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij kunnen u daarbij ondersteunen. Daarvoor bieden wij diverse servicecontracten aan.

 

Verschillende servicecontracten

Er zijn servicecontracten mogelijk voor alle software die wij ondersteunen. Standaard zijn er contracten voor WordPress, WooCommerce en Smartsite. Wij bieden service op drie verschillende nivo’s.

Nivo 1; Dit is een puur ondersteunend contract wat helpt bij het up-to-date houden van de software van de site. Het updaten van de software is belangrijk voor de veiligheid van de site. Met dit contract wordt uw site standaard twee maal per maand gecontroleerd op updates. Bij belangrijke updates kan dit ook tussendoor gebeuren.

Nivo 2; Een iets uitgebreidere versie van nivo 1. Bij nivo 2 wordt niet alleen de technische kant van de site bekeken, maar wordt ook advies gegeven over de content. De inhoud van de site. Deze adviezen hebben meestal betrekking op de optimalisatie voor zoekmachines. Daarnaast is er ondersteuning bij het aanmaken en aanpassen van pagina’s op de site. Bij problemen met de opmaak kunnen wij adviseren over oplossingen.

Nivo 3; Het meest uitgebreide contract. Dit is een full-service-overeenkomst. U geeft de teksten voor de website en wij zorgen ervoor dat deze op de site komen. Daarbij letten wij ook op de zoekmachine-vriendelijkheid en taalkunde.

Tijdens het contract krijgt u regelmatig rapportages over de werkzaamheden die in de voorafgaande periode zijn uitgevoerd.

 

Afsluiten

Het afsluiten van een servicecontract is eenvoudig. U vult het onderstaande formulier in, waarna een gesprek volgt om te inventariseren wat de behoeftes zijn en hoe deze het beste kunnen worden ingevuld. Ook wordt er een acceptatiescan gemaakt van de betreffende website. Deze scan geeft aan hoe de site ervoor staat en aan de hand van deze scan kan worden bepaald of de site aanvullende werkzaamheden nodig heeft voor het contract kan ingaan.

De contracten hebben een minimale duur van 12 maanden. Daarna is het contract per maand opzegbaar.