Smartsite

Logo van SmartsiteSmartsite: Het beste CMS!

Al meer dan 12 jaar bouwt en onderhoudt CTH websites op basis van het CMS Smartsite. Dit CMS, van Nederlandse bodem, wordt geproduceerd door Seneca in Delft. Smartsite is een groot aantal jaren op rij verkozen tot het beste CMS!

Smartsite is uitermate geschikt voor de bouw van complexe websites. Er zijn speciale plug-inns voor gemeenten, woningbouwverenigingen en ziekenhuizen. Het versiebeheer, de flexibiliteit en de aanpasbaarheid van de beheermodule maken dit tot een echt topproduct. Met dit CMS is praktisch elke site te bouwen. De prijs is echter zodanig dat Smartsite vooral geschikt is voor grote organisaties.

Ervaring.

CTH heeft op alle niveau’s met dit CMS gewerkt. Als eindgebruiker, consultant, ontwikkelaar, webmaster, trainer, enz. Noem maar op. Zowel de bouw van nieuwe sites, als het onderhoud van bestaande sites is bij CTH in goede handen. Ook de migratie van sites van de Smartsite versies 5.0, 5.1, 5.2 en 5.3 naar Smartsite iXperion® (Smartsite 6) en Smartsite 7 is voor CTH geen onbekend terrein.

Door CTH is o.a. (mee) gewerkt aan de volgende websites:

Werkzaamheden

Werkzaamheden aan Smartsite-websites kunnen op basis van consultancy worden gedaan. Kijkt u in onze shop voor de prijzen van de losse consultancy-uren en de strippenkaart.

De werkzaamheden kunnen zowel bij u op locatie worden uitgevoerd, als remote vanuit ons eigen kantoor.