Trainingen en cursussen bij CTH

Ook voor Trainingen kunt u bij CTH terecht. Om goed om te kunnen gaan met apparatuur en programmatuur is dit onontbeerlijk. CTH heeft ruime ervaring met het opleiden en begeleiden van mensen. Zowel voor CMS’en als voor tal van andere computer-gerelateerde zaken.

 

Maatwerk

In de afgelopen jaren zijn regelmatig opleidingen georganiseerd voor het beheer van software. Hierbij valt te denken aan de office-pakketten van Microsoft, maar ook aan meer specifieke pakketten als Smartsite van Seneca. Ook voor diverse veelgebruikte pakketten in de gezondheidszorg zijn opleidingen verzorgd.

Ook voor (nieuwe) software binnen uw organisatie kunnen wij trainingen organiseren. Dit kan zowel individueel als in groepsverband en zowel bij u op locatie als op een externe locatie. De keuze is aan u.

 

Standaard trainingen

Naast maatwerk biedt CTH sinds kort ook standaard opleidingen aan. Deze zijn gericht op kleine of beginnende ondernemers. Maar ook op vrijwilligers en medewerkers van verenigingen en  stichtingen en particulieren. Kortom: voor iedereen die zelf zijn website wil opzetten en/of beheren.

Door de jarenlange ervaring kunnen wij een cursuspakket ontwikkelen dat aansluit op de praktijk van de klant.

 

Workshops en informatieavonden

CTH organiseert ook regelmatig workshops en informatieavonden. Deze zijn vooral gericht op kleine en startende ondernemers. Hierbij wordt aandacht gegeven aan bedrijfsprocessen, het presenteren van de onderneming en commerciële aspecten.

Deze workshops en informatieavonden behoren niet tot het standaard cursuspakket, maar worden regelmatig aangeboden.

 

Cursuspakket

Op dit moment worden de volgende trainingen aangeboden:

Voor de WordPress-trainngen is geen voorkennis vereist. Een beetje om kunnen gaan met de computer is genoeg. Iedereen kan deze trainingen volgen. Voor de WooCommerce-trainingen is de training ‘Installatie en configuratie WordPress’ of ‘Redactietraining WordPress’ wel noodzakelijk. WooCommerce is een webshop die WordPress als basis heeft.

 

Locaties

Alle standaard trainingen worden momenteel nog in Utrecht georganiseerd. Binnenkort komen daar een aantal andere plaatsen bij. Door heel Nederland zoeken wij locaties die voldoen aan onze eisen. Er wordt vooral gedacht aan de provincies Drenthe, Overijssel, Noord- en Zuid-Holland, Flevoland  en Noord-Brabant.

De locaties zijn officiële, volledig ingerichte trainingslocaties. Voorzien van alle benodigde apparatuur en software. Alle locaties zijn ook voorzien van faciliteiten voor koffie-pauzes en eventueel lunch.

Er wordt ook aandacht besteed aan een goede bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

 

Wanneer

Op dit moment worden de cursussen vooral overdag gegeven. Voorlopig ook vooral op de woensdag. Er wordt wel bekeken of de opleidingen ook buiten de normale kantoortijden georganiseerd kunnen worden. Hierdoor kunnen vrijwilligers van verenigingen en stichtingen makkelijker aan deze cursussen deelnemen.

Dit cursusjaar begint in oktober 2016, in Leidsche Rijn, Utrecht.

De trainingen worden in een maandelijkse cyclus aangeboden.

 

Afsluiting

Alle trainingen worden afgesloten met een certificaat.

 

Voorwaarden

Voor alle trainingen van CTH gelden de “Algemene Voorwaarden Trainingaanbod CTH“.