WordPress: Voor het MKB!

Logo van WordPressAl jaren bouwt CTH websites op basis van WordPress. WordPress is een eenvoudig CMS wat voor de gebruikers snel is te leren. Standaard websites zijn snel en eenvoudig op te zetten. En er zijn tal van toevoegingen mogelijk voor allerhande functionaliteit.

Websites

Hoewel WordPress eigenlijk is bedoeld voor het maken van WebLogs, is het ook zeer geschikt voor het maken van websites. De site waar u nu naar kijkt is in WordPress gemaakt. Dit CMS is, uiteraard, enigzins beperkt in de mogelijkheden, maar daarentegen is de prijs aanzienlijk lager: 0 euro. U betaald alleen voor het werk dat gedaan moet worden om de website te bouwen en op internet te publiceren.

Webshop

Naast de bouw van een website, kan in WordPress ook een webshop worden gebouwd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het gratis WooCommerce. Standaard is deze software al voorzien van vele mogelijkheden, maar de functionaliteit verder worden uitgebouwd met allerhande plug-inns.

De combinatie van dit CMS en deze webshopsoftware staan aan de basis van vele duizenden webshops.

Strippenkaart

Voor het werk aan WordPress en WooCommerce heeft CTH een strippenkaarmodel. U koopt vooraf een aantal uren in, die vervolgens flexibel kunnen worden ingezet. We kennen strippenkaarten van 10, 20, 40, 80 en 100 uur, met kortingen op het basistarief (37,50 euro per uur, excl. BTW) Het werk kan zowel remote, als bij u op locatie worden uitgevoerd.

Complete site of webwinkel?

Voor het opzetten van een nieuwe website of webwinkel heeft CTH twee speciale pakketten opgezet. Het pakket voor de website voorziet in een complete website, op basis van een standaard, gratis bruikbare template. In het pakket voor de webshop is ook de installatie n configuratie van WooCommerce voorzien. Beide pakketten zijn inclusief domeinnaam, hosting en ondersteuning.

Trainingen

CTH Organiseert ook diverse trainingen voor WordPress en WooCommerce. Wilt u hier meer over weten? Kijkt u dan op de pagina “Trainingen en cursussen bij CTH” op deze site.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact op via: 06 – 53 52 45 67. Ik geef u graag alle informatie.